Helppagina's Offline Rekening Overzicht
Het downloaden / exporteren van bestanden ..... hoe gaat dat in zijn werk?

Help Overzicht
 CSV Download Index
 Girotel Offline
 Girotel Online
 Mijn.Postbank.nl
 ING Bank
 Regio Bank
 SNS Bank
 Fortis
 ABN Amro
 Rabobank
 C&E Bankiers
 Argenta
 Dexia
 Citi Bank
 KBC Bank

ING Bank (mijn.ingbank.nl)

Let op / disclaimer !

Online systemen kunnen flink ontregeld raken door zog. 'popup-killers'
Daardoor kan het voorkomen dat de hieronder geschetste handelingen niet gedaan kunnen worden.
Raadpleeg in geval van twijfel de online help, of de helpdesk van de desbetreffende bank!

1. Log in op Mijn.ingbank.nl

2. Als u ingelogd bent gaat u naar het mutatie-overzicht, het snelste gaat dat via het navigatieblok in het midden van het scherm.

3. U komt in het overzichtsscherm, selecteer eerst de rekening en vevolgens de periode.
    Nadat de mutaties zijn opgehaald, klikt u op de knop 'Exporteren'(2)

4. In het downloadscherm selecteert u vervolgens : 'Komma-gescheiden (csv-formaat)', en klik op 'OK'

5. Na wat zoekwerk in de ING Bank systemen krijgt u een 'download-prompt' en kunt u het bestand met mutaties opslaan op uw PC of openen:

Kies hierbij voor ' Opslaan als / Save As'

! Sla het bestand op in een map / directory waar u het kunt terugvinden.!

6. Dit csv-bestand kunt u vervolgens importeren met Offline Rekening Overzicht.